Return to site

Samen rijden, een belevenis van jewelste

Toogethr lanceert pilot nieuw deelconcept op North Sea Jazz

· Smart Mobility,Ridesharing,Toogethr

Het festivalseizoen is al even van start. Duizenden mensen begeven zich zomers op de Nederlandse wegen, zich een weg banend naar vertier. Alleen of met een half gevulde auto. Dat kan veel leuker! Toogethr Events is een app waarmee je heel eenvoudig met gelijkgestemden naar of van het festival kunt rijden. Het brengt mensen samen, voorkomt parkeerstress én boost je festival ervaring met super praktische privileges en leuke incentives. Een event belevenis was nog nooit zo sociaal, relaxt en voordelig.

In 2016 vonden er in Nederland totaal 837 festivals plaats met in totaal 23,3 miljoen bezoekers. Een groot deel van deze festivalbezoekers gaat per auto naar het evenement en doet dat regelmatig met twee of drie lege stoelen in de auto. We weten allemaal wel dat samenrijden beter is, toch doen we het niet. Maar eerlijk is eerlijk, willen wij Nederlanders niet ook altijd het onderste uit de kan? Daar past jezelf een flinke dosis plezier ontnemen niet echt bij. Dat bedachten ze bij Toogethr ook, dus weg met de drempels om te carpoolen! Toogethr maakt ridesharing eenvoudig en evenementen intens leuk. De app is een onmisbaar element in ieders evenement beleving.

North Sea Jazz omarmt de fantastische festival experience

North Sea Jazz festival in Rotterdam is een groots driedaags evenement met vijftien podia en circa dertienhonderd musici. 2017 is een feestelijke editie, niet alleen omdat 100 jaar geleden de eerste jazzplaat werd opgenomen, maar mede omdat er nog meer gedaan wordt aan het ultieme festival beleving. Daar waar het feest eerst pas begon ná de heenweg met files en parkeerstress, kan het nu al beginnen bij vertrek en nog even doorgaan op weg naar huis. Met een druk op de knop vinden festivalgangers elkaar, waarna ze samen kunnen rijden en zich onderweg kunnen verkneukelen op de exclusieve extra’s die hen te wachten staan!

Toogethr Events: een sociaal concept met flair

Dit festival alleen al trekt jaarlijks tussen de vijfenzestigduizend en zeventigduizend bezoekers, die drie dagen af en aan rijden. Toogethr brengt met een event als deze wederom een forse vermindering van de CO2-uitstoot teweeg, welke gemiddelde circa 106 gram per kilometer per auto is. Ondertussen boost deze service de sfeer met positieve vibes; een aanloop zonder verkeer- en parkeerstress en leuke, toepasselijke cadeaus.

Met dit concept brengt Toogethr samen rijden naar een volgend niveau. Als je onderdeel uitmaakt van een beweging dat bewuster omgaat met milieu, maatschappij en de medemens, dan mag dat voordelen opleveren. Samen met haar event partners streeft Toogethr ernaar om het uiterste voor de bezoekers eruit te halen.

Voor North Sea Jazz, het festival dat een platform biedt voor deze pilot, betekent dat in ieder geval premium Q-Park Parkeren, exclusieve extra’s en meer:

  • Gereserveerde parkeerplaatsen dichtbij Ahoy;
  • als chauffeur een gratis parkeerplaats;
  • als passagier een rit naar het festival voor €14,50 (kosten parkeerplaats);
  • VIP ontvangst met drankje;
  • kans op een Backstage Viewpoint;
  • dikke voorpret met andere festivalgangers;
  • 80 samenrijders per dag maken op de North Sea Jazz ‘Who’s who’ Festival Guide;
  • en je kon nog wel eens verrast worden door meer gave extra's!

Wil jij je festival boosten? Je kunt Toogethr Events nu downloaden!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly